Ξενοδοχείο στο Βερολίνο μόνο για μουσικούς - iefimerida.gr

Ξενοδοχείο στο Βερολίνο μόνο για μουσικούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και από τις δυο πλευρές του Τείχους το Βερολίνο παραμένει η πιο μοντέρνα πόλη της Ευρώπης και είναι γεμάτο εκπλήξεις. Ενα ξενοδοχείο για μουσικούς, που περιλαμβάνει ακόμη και στούντιο για ηχογραφήσεις, χτίστηκε πρόσφατα στην πιο μοδάτη συνοικία.

Ανάμεσα στη συνοικία Kreuzberg και Friedrichshain, από τις πιο ακριβές της πόλης, δεσπόζει το ξενοδοχείο Nhow, δια χειρός του διακοσμητή Karim Rachid. Είναι το μόνο ξενοδοχείο του Βερολίνου που μπορεί να δανείζει κιθάρες και μουσικά όργανα στους πελάτες που δεν διαθέτουν φτάνοντας εκεί.

Οι επισκέπτες μπορούν να μείνουν σε ένα «κανονικό» δωμάτιο με θέα το ποτάμι ή να αποκτήσουν ένα στούντιο ηχογράφησης με θέα προς την πόλη. Το κτίριο είναι κτισμένο με τούβλα και σίδερο που αντανακλά την εικόνα όλης της πόλης στην κάτοψή του δίνοντας στο ξενοδοχείο μια μαγική εικόνα. Το εσωτερικό έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με την εξωτερική όψη αφού οι τοίχοι, τα έπιπλα, τα διακοσμητικά έχουν σχήματα μουσικών οργάνων και είναι όλα στρογγυλά, κανένα αντικείμενο δεν έχει γωνίες. Κυριαρχούν το ροζ, το μαύρο, το άσπρο και δόσεις φωσφοριζέ που φωτίζουν τα δωμάτια με ιδιαίτερο τρόπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ