Στις φυλακές Δομοκού οδηγήθηκε ο Θεοφίλου - iefimerida.gr

Στις φυλακές Δομοκού οδηγήθηκε ο Θεοφίλου

Στις φυλακές Δομοκού οδηγήθηκε ο Θεοφίλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αναστάσιος Θεοφίλου που κατηγορείται για συμμετοχή στη ληστεία της Πάρου, τη δολοφονία του 53χρονου Δημήτρη Μίχα, αλλά και συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» οδηγήθηκε λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι στις φυλακές Δομοκού.

Υπενθυμίζεται πως ο 29χρονος κρίθηκε χθες προφυλακιστέος αν και ο συνήγορος του επιμένει πως ο Θεοφίλου αρνείται όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται και λέει πως δεν ήταν καν στην Πάρο την ημέρα που έγινε η ληστεία της τράπεζας και η δολοφονία του άτυχου 53χρονου.

Εντωμεταξύ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες τις αστυνομίας για τον εντοπισμό των συνεργών του 29χρονου κατηγορούμενου, αλλά και η γιάφκα που είναι κρυμμένα τα όπλα. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ ερευνούν και αξιολογούν όλα τα στοιχειά που βρέθηκαν στο φορητό υπολογιστή του Θεοφίλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ