Το ρόστερ της ΑΕΚ - iefimerida.gr

Το ρόστερ της ΑΕΚ

ΑΕΚ: Μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα εξαιρετικά αποδυναμωμένη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΑΕΚ αποτελεί το ερωτηματικό του φετινού πρωταθλήματος της Super League, καθώς εκτός από τον αγώνα που δίνει για να επιβιώσει από τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, το ρόστερ της έχει «αποψιλωθεί» σε μεγάλο βαθμό και λείπουν τα μεγάλα ονόματα από το δυναμικό της σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν.

Η Ενωση αποδυναμώθηκε σημαντικά, καθώς αποσύρθηκαν από την ενεργό δράση οι Νίκος Λυμπερόπουλος και Τραϊανός Δέλλας, ενώ έμπειροι παίκτες που φορούσαν επί χρόνια την «κιτρινόμαυρη» φανέλα όπως οι Νίκος Γεωργέας και Παντελής Καφές, αποχώρησαν από την ομάδα. Επιπλέον ο «Δικέφαλος» λόγω της κάκιστης οικονομικής κατάστασής του πούλησε τους Λεονάρντο, Βίκτορα Κλωναρίδη και Γρηγόρη Μάκο, ενώ άφησε ελεύθερους τους Νίκο Καράμπελα και Δημήτρη Σιαλμά, όπως έμεινε και ο Κώστας Μανωλάς, το συμβόλαιο του οποίου έληξε και υπέγραψε στον Ολυμπιακό. Συνολικά από την ομάδα αποχώρησαν 16 ποδοσφαιριστές σε σχέση με την περυσινή σεζόν.

Ο Βαγγέλης Βλάχος, ο όποιος είχε αναλάβει το δύσκολο έργο να φτιάξει ομάδα ουσιαστικά από την αρχή στηριζόμενος σε νεαρά και άπειρα παιδιά, που δεν έχουν παραστάσεις από την Super League, όπως και στους λιγοστούς παίκτες που απέμειναν στην ομάδα από πέρυσι, αποτέλεσε παρελθόν μετά την 5η αγωνιστική και την θέση του πήρε ο Έβαλντ Λίνεν. Η Ενωση τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών απέκτησε τους Γιώργο Κατίδη, Νίκο Κατσικοκέρη και Μίγκελ Ανχελ Κορδέρο.

Αναλυτικά το ρόστερ της ΑΕΚ:

Τερματοφύλακες
Δημήτρης Κωνσταντόπουλος
Γιάννης Αραμπατζής
Θοδωρής Μοσχονάς
Ηλίας Μακρυωνίτης

Αμυντικοί
Γιάννης Κοντοές
Φερνάντεζ Πριέτο Γιάγκο
Ντίνος Νικολόπουλος
Κώστας Βλάχος
Βαλεντίνος Βλάχος
Μιχάλης Τσαμουρλίδης
Μαυρουδής Μπουγαΐδης
Χρήστος Αρκούδας
Κώστας Τσούπρας
Γιώργος Κουτρουμπής
Σωκράτης Τσουκαλάς

Μέσοι
Γιώργος Κατίδης
Ρότζερ Γκερέιρο
Κώστας Κοτσαρίδης
Αντώνης Ρίκκα
Παναγιώτης Λαγός
Ταξιάρχης Φούντας
Φώντας Φέτσης
Τζόσεφ Αγκιρίμπα
Αλέξανδρος Νικολιάς
Δημήτρης Γροντής
Νίκος Κουρέλλας
Μιγκέλ Ανχελ Κορδέρο

Επιθετικοί
Θωμάς Τσίτας
Μιχάλης Παυλής
Ανδρέας Σταματής
Χοσέ Εμίλιο Φουρτάδο
Αινείας Καλογέρης
Χρήστος Παπαδημητρίου
Νίκος Κατσικοκέρης

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ