Ασθενοφόρο τέλος - Ο οδηγός άλλαξε ειδικότητα και έγινε θυρωρός - iefimerida.gr

Ασθενοφόρο τέλος - Ο οδηγός άλλαξε ειδικότητα και έγινε θυρωρός

Ασθενοφόρο τέλος - Ο οδηγός άλλαξε ειδικότητα και έγινε θυρωρός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο τραυματισμός ενός μικρού κοριτσιού στην περιοχή Τζερμιάδο της Κρητης έφερε για μία ακόμα φορά τις σοβαρές ελλείψεις στον τομέα της Υγείας σε πολλά σημεία της Ελλάδας. Η μικρή, ηλικίας 7 ετών, έπεσε από ύψος 4-5 μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το cretalive.gr ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ από το Καστέλλι του δήμου Μινώα Πεδιάδος, και επειδή δεν υπήρχε ασθενοφόρο κοντά στην περιοχή οι γιατροί έδωσαν ραντεβού με το ΕΚΑΒ στα μέσα της διαδρομής. Ο γιατρός του Κέντρου Υγείας πήρε στα χέρια του το 7χρονο και με αυτοκίνητο συναδέλφου του γιατρού, το οποίο οδηγούσε τρίτο άτομο, μετέφερε το κοριτσάκι και το παρέδωσε στους διασώστες του ΕΚΑΒ.

Εκεί στα ορεινά του Λασιθίου, καλύπτονται οι δύο από τις τρεις βάρδιες του ΕΚΑΒ: από τις 22.00 το βράδυ ως τις 07.00 το άλλο πρωί και από τις 07.00 το πρωί ως τις 14.30 το μεσημέρι. Από εκεί και μετά ... το χάος! Αν κάποιος έχει την ατυχία να αρρωστήσει και να χρειαστεί να διακομισθεί σε νοσοκομείο, μάλλον παίζει ... με τις πιθανότητες. Μάλιστα το εντυπωσιακό είναι πως ενώ προσελήφθη ένα άτομο ως βοηθός διασώστη και οδηγός ασθενοφόρου, λίγο αργότερα - άγνωστο πώς - άλλαξε ειδικότητα κι έγινε ... θυρωρός, εγκαταλείποντας το ασθενοφόρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ