Ολόγυμνη η Ολυμπιονίκης Μαρία Τσουρή [εικόνα] - iefimerida.gr

Ολόγυμνη η Ολυμπιονίκης Μαρία Τσουρή [εικόνα]

Ολόγυμνη πόζαρε για την LIFO η Ολυμπιονίκης Μαρία Τσουρή [εικόνα]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mπορεί η ομάδα γυναικών πόλο να μην πήγε καν στους Ολυμπιακούς, όμως η πανέμορφη Ολυμπιονίκης Μαρία Τσουρή, κατάφερε να στρέψει τους προβολείς της δημοσιότητας πάνω της, όταν ήρθε ξανά στο προσκήνιο η γυμνή φωτογράφιση που είχε κάνει στο παρελθόν για το Lifo.

Η τερματοφύλακας της Εθνικής Ομάδας πόλο γυναικών έχει φωτογραφηθεί στο παρελθόν από τον φωτογράφο Σπύρο Στάβερη για το περιοδικό Lifo με αφορμή μία έκθεση που φιλοξενούταν στο Μουσείο Μπενάκη.

Η πολίστρια είχε δηλώσει τότε: «Στην Αθήνα μ' αρέσει η αύρα της πόλης που ήταν λίκνο πολιτισμού, αφού εκεί μεγαλούργησαν οι αρχαίοι σε τέχνες και επιστήμες, κάτι που το νιώθεις σε πολλά σημεία στο κέντρο. Επίσης, μου αρέσει πολύ η παραλιακή γραμμή από το Φάληρο μέχρι το Σούνιο και αναρωτιέμαι συχνά πόσο ωραία θα ήταν όλη αυτή η περιοχή πολλά χρόνια πριν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φωτογράφιση Lifo γυμνή πόλο Μαρία Τσουρή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ