Ο Ρίτζ απο την «Τόλμη και Γοητεία»... απολύθηκε ! - iefimerida.gr

Ο Ρίτζ απο την «Τόλμη και Γοητεία»... απολύθηκε !

Ο Ρίτζ απο την «Τόλμη και Γοητεία»... απολύθηκε !
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά απο 25 χρόνια επιτυχίας,οι παραγωγοί της γνωστής και αγαπημένης αμερικάνικης σειρά «Τόλμη και Γοητεία» απέλυσαν έναν απο τους βασικότερους πρωταγωνιστές τους, τον Ρον Μός που ενσάρκωνε τον ρόλο του Ρίτζ Φόρεστερ

Η οικογένεια Φόρεστερ, που τόσο αγάπησαν οι τηλεθεατές, θα φτάσει στο τέλος με λενα μέλος λιγότερο.. Ο Ρον Μός, ανακοίνωσε πριν μερικές μέρες ότι αποχωρεί απο το πλατό του «Τόλμη και Γοητεία» σοκάροντας το τηλεοπτικό κοινό, που δεν περίμενε πως το τέλος της σειράς δεν θα έχει μέσα τον Ριτζ!

Οι λόγοι που απομακρύνθηκε ο Μος, σύμφωνα με τα αμερικάνικα μέσα ενημέρωσης είναι κυρίως οικονομικοί, μιας και ο ηθοποιός αρνήθηκε να δεχτεί περικοπές στον μισθό του. Τα τελευταία επεισόδια, στα οποία θα εμφανιστεί, θα προβληθούν μέσα στο Σεπτέμβριο. Ωστόσο, ο ίδιος σε συνέντευξη που έδωσε , ανέφερε πως εκτός από τους οικονομικούς λόγους και ο ίδιος θα ήθελε επιτέλους να κάνει και κάτι διαφορετικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ