Χιονοστιβάδα αντιδράσεων στη Βρετανία για το ξεγύμνωμα του Χάρι [εικόνες] - iefimerida.gr

Χιονοστιβάδα αντιδράσεων στη Βρετανία για το ξεγύμνωμα του Χάρι [εικόνες]

Χιονοστιβάδα αντιδράσεων στη Βρετανία για το ξεγύμνωμα του Χάρι [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί στις βρετανικές εφημερίδες να απαγορεύτηκε η δημοσίευση των φωτογραφιών από τα όργια του πρίγκιπα, ωστόσο, τα άρθρα που φιλοξενούν για το θέμα δεν είναι καθόλου κολακευτικά, αφού σε πολλά από αυτά τον χαρακτηρίζουν «ντροπή» της βασιλικής οικογένειας, αλλά και του βρετανικού στρατού.

Καυστικότερος όλων των δημοσιογράφων με τον πρίγκιπα Χάρι, είναι ο Πίτερ Ομπορν της Daily Telegraph, ο οποίος υπογραμμίζει ότι με την πράξη του αυτή αγνόησε όχι μόνο τις ευθύνες του απέναντι στο Βασίλισσα, αλλά και απέναντι στις ένοπλες δυνάμεις της Μεγάλης Βρετανίας.

«Σκέφτεται ποιος είναι και τι πρεσβεύει ο πρίγκιπας Χάρι; Δεν είναι πια ένα 19χρονο αγόρι, αλλά ένας 27χρονος άνδρας,αξιωματικός του στρατού και τρίτος στη σειρά διάδοχος του βρετανικού θρόνου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ομπορν.

H δημοσιογράφος, Αμάντα Πλάτελ της Daily Mail, τονίζει ότι παρά το γεγονός ότι έχει συμπάθεια στον πρίγκιπα Χάρι λόγω των όσων έχει περάσει στη ζωή του, τα όργια στο Λας Βέγκας αποδεικνύουν ότι δεν έχει σωστή κρίση. Σε άρθρο τους οι βρετανικοί Times τονίζουν ότι ο πρίγκιπας Χάρι είναι συμπαθής, ωστόσο πρέπει να μεγαλώσει...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ