Οταν η Φανή Χαλκιά έλυσε το κορδονάκι από το μαγιό της στη Μύκονο... [βίντεο] - iefimerida.gr

Οταν η Φανή Χαλκιά έλυσε το κορδονάκι από το μαγιό της στη Μύκονο... [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όσοι είδαν την Ολυμπιονίκη, Φανή Χαλκιά, να ετοιμάζεται να απολαύσει τη βουτιά της σε παραλία της Μυκόνου... Ενας από αυτούς και ο δημοφιλής ηθοποιός και τραγουδιστής, Πάνος Μουζουράκης!

Στο «Νησί των Ανέμων» βρέθηκε ο Φανή Χαλκιά και η κάμερα τη συνέλαβε την ώρα που προετοιμαζόταν να ρίξει μια βουτιά στα καταγάλανα νερά του νησιού, βγάζοντας αργά και βασανιστικά τη μπλούζα της και... «τακτοποιώντας» το μαγιό της, προκαλώντας απανωτά «εγκεφαλικά» στους υπολοίπους λουόμενους.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος απολάμβανε αραχτός και λάιτ τον ήλιο σε διπλανή ξαπλώστρα και ο οποίος μόλις είδε την αθλήτρια, με το πέρα από κάθε αμφισβήτηση καλοσχηματισμένο σώμα, έβαλε τα μαύρα γυαλιά του και επιδόθηκε στο κλασικό ανδρικό σπορ... Κοίταγε, κοίταγε, κοίταγε.... Οπως και όλοι οι υπόλοιποι βέβαια....

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ