Επιστρέφει στην ΕΡΤ η Λίτσα Πισκερά - iefimerida.gr

Επιστρέφει στην ΕΡΤ η Λίτσα Πισκερά

Επιστρέφει στην ΕΡΤ η Λίτσα Πισκερά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιστρέφει στην ΕΡΤ η Λίτσα Πισκερά, στο κανάλι, δηλαδή, που υπηρέτησε επί 35 χρόνια, μετά από ένα διάλειμμα ενός έτους, όπου εργάστηκε ως στέλεχος στη δισκογραφική εταιρεία Universal.

Η Λίτσα Πισκερά, ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα στο χώρο της τηλεόρασης, με πολυετή και πετυχημένη πορεία, υπήρξε από αυτούς που βοήθησαν στο έργο της ΕΡΤ και ιδιαίτερα στον τομέα της επικοινωνίας καθώς, από τα 35 χρόνια που δούλευε στη δημόσια τηλεόραση, τα 22 υπηρέτησε ως Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του καναλιού.

Τώρα, η Λίτσα Πισκερά επιστρέφει στην ΕΡΤ, αναλαμβάνοντας χρέη συμβούλου σε σχέση με προωθητικές ενέργειες που σκοπεύουν να κάνουν οι ιθύνοντες της ΕΡΤ με τους έλληνες του εξωτερικού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ, μάλιστα, ενέκρινε παμψηφεί την πρόσληψη και ανάθεση των συγκεκριμένων καθηκόντων στη Λίτσα Πισκερά και μάλιστα με πολύ θετικά σχόλια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ