Αβρίλ Λαβίν: Η αιώνια έφηβη μεγάλωσε και... παντρεύεται - iefimerida.gr

Αβρίλ Λαβίν: Η αιώνια έφηβη μεγάλωσε και... παντρεύεται

Αβρίλ Λαβίν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H αιώνια έφηβη που είχαμε συνηθίσει με «σκεϊταδικο» λουκ αγοροκόριτσου να κάνει τρέλες στα βίντεοκλιπ της και να γίνεται πρότυπο όλων των 16χρονων της εποχής της, αποφάσισε να.. μεγαλώσει. Η αγαπημένη Καναδή ποπ-ροκ τραγουδίστρια Αβρίλ Λαβίν, φαίνεται πως παντρεύεται και μάλιστα κυκλοφορεί με δαχτυλίδι 14 καρατίων, δώρο απο τον επίσης Καναδό αγαπημένο της Τσαντ Κρόγκερ, τραγουδιστή των Νικελμπακ.

Οι δυο τους συναντήθηκαν πρώτη φορά το Φεβρουάριο στο πλαίσιο της συνεργασίας τους για το νέο album της Avril, και όπως αποκαλύπτει φίλος του ζευγαριού: «Ανέπτυξαν μία πολύ ρομαντική σχέση καθώς περνούσαν πολλές ώρες μαζί γράφοντας τραγούδια. Στις 8 Αυγούστου μάλιστα της έκανε και πρόταση γάμου την οποία η Avril αμέσως δέχτηκε».

Το εντυπωσιακό της υπόθεση είναι ότι μέσα σε λίγους μόλις μήνες αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με ένα δαχτυλίδι 14 καρατίων, που στοίχισε περίπου 1.2 εκατομμύρια δολάρια. Επίδειξη πλούτου ή τρελός έρωτας; Ο καιρός θα δείξει... Πάντως αν ο Κρόγκερ ξοδεύει τόσα για ένα δαχτυλίδι, φανταστείτε πόσο θα την κακομαθαίνει καθημερινά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ