Σε πρώτο πλάνο ο Μπεναγιούν για Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Σε πρώτο πλάνο ο Μπεναγιούν για Ολυμπιακό

Στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Μπεναγιούν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην περίπτωση του Γιόσι Μπεναγιούν έχουν στρέψει την προσοχή τους οι άνθρωποι του Ολυμπιακού για τον αντικαταστάτη του Κέβιν Μιραλάς.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στην κορυφή της λίστας τους τον 32χρονο μεσοεπιθετικό και έχουν ξεκινήσει τις επαφές με την Τσέλσι, η οποία τον παραχωρεί και ως δανεικό, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal». Οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι διατεθειμένοι να κάνουν την υπέρβαση προκειμένου να πείσουν τον Ισραηλινό άσο να έρθει στην Ελλάδα, μια και το συμβόλαιό του είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Ο Ολυμπιακός εκτός από τον Μπεναγιούν, εξετάζει και την περίπτωση ενός ακόμη παίκτη της Τσέλσι, τον Γκαέλ Κακουτά. Οι «μπλε» δίνουν δανεικό τον 21χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός στη γαλλική Ντιζόν, όμως ενδιαφέρον έχει δείξει και η Μαρσέιγ και μάλιστα τα γαλλικά ΜΜΕ ανέφεραν πως οι Μασσαλοί βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτησή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ