«Τοξοβόλος» για Θεοφίλου: «Κουράγιο σύντροφε, ο Μίχας ήταν ρουφιάνος» - iefimerida.gr

«Τοξοβόλος» για Θεοφίλου: «Κουράγιο σύντροφε, ο Μίχας ήταν ρουφιάνος»

«Τοξοβόλος» για Θεοφίλου: «Κουράγιο σύντροφε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το λουκέτο στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, στη οδό Λεωνίδου στην Λαμία που μπήκε στις 13 Ιουλίου φαίνεται πως υποχρέωσε τον Αναστάσιο Θεοφίλου και τους συνεργούς του να αλλάξουν στόχο και να «χτυπήσουν» την τράπεζα στη Νάουσα της Πάρου που είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του 53χρονου Δημήτρη Μίχα.

Σύμφωνα με tovima.gr στην ΕΛ.ΑΣ οι αξιωματικοί εξετάζουν δύο ενδεχόμενα είτε οι ενδείξεις στην φωτογραφική μηχανή να είναι χρονικά λάθος και να υπάρχει συνειδητά λανθασμένη χρονική ρύθμιση, είτε ο Θεοφίλου να διέμενε σε άλλο κρησφύγετο στην Λαμία.

Αίσθηση πάντως προκαλεί μία ανάρτηση στο διαδίκτυο από ένας νεαρός αντιεξουσιαστής που καταζητείται για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», ο οποίος αρνείται την συμμετοχή του στην αιματηρή ληστεία της Πάρου, δηλώνει συμπαράσταση στον Θεοφίλου, ενώ προκαλεί αποκαλώντας ρουφιάνο τον δολοφονηθέντα Δημήτρη Μίχα.

Μεταξύ των άλλων αναφέρει στο κείμενό του:

«Ξεκινάω να γράφω επ' αφορμής της πρόσφατης στοχοποίησης μου απο τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, ως συνεργό σε δολοφονία ενός ρουφιάνου κατά τη διάρκεια ληστείας τράπεζας στην Πάρο. Ο βασικός λόγος που γράφω είναι για να σπάσω το μονοπώλιο του λόγου της εξουσίας, τουλάχιστον γύρω απ' το πρόσωπό μου και τις επιλογές μου.

Αυτή η επιλογή μου να είμαι δίπλα σε παράνομους συντρόφους, για την οποία παραμένω περήφανος, είχε ως αποτέλεσμα και τη δική μου εξώθηση στην παρανομία μαζί με αλλους συντρόφους μου, μετά την κατασταλτική επίχειρηση εναντίον της επαναστατικής οργάνωσης «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς» στο Βόλο (συμπτωματικά λίγες μέρες μετά την συμβολική επίθεση μου εναντίον της Βουλής με τόξο και την επακόλουθη σύλληψή μου).

Οταν έμαθα για τη ληστεία στην Πάρο, ενστικτωδώς η ψυχή μου τάχθηκε με το μέρος των δραστών. Θέλω να πιστεύω ότι οι μπάτσοι δε θα καταφέρουν να τους πιάσουν. Σημαντικό είναι να αναφερθώ στο σύντροφο Τάσσο Θεοφίλου που συνελήφθη για την υπόθεση αυτή.

Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά αναγνωρίζω στα γραπτά του έναν αξιοπρεπή άνθρωπο. Δεν εμπιστεύομαι τα λεγόμενα των μπάτσων, και θα εμπιστευτώ ό,τι δηλώσει ο σύντροφος στο δημόσιο κείμενο του. Θεωρώ όμως ότι όπως και να 'χει έχει ανάγκη την αλληλεγγύη μας και όχι να ταφεί στη σιωπή. Του στέλνω μια αδερφική αγκαλιά και ένα "κουράγιο σύντροφε"».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ