ΚΚΕ: Προκλητικές οι δηλώσεις των Αντώνη Σαμαρά και Ζαν Κλοντ Γιούνκερ - iefimerida.gr

ΚΚΕ: Προκλητικές οι δηλώσεις των Αντώνη Σαμαρά και Ζαν Κλοντ Γιούνκερ

ΚΚΕ: Προκλητικές οι δηλώσεις των Αντώνη Σαμαρά και Ζαν Κλοντ Γιούνκερ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προκλητικές χαρακτηρίζει το ΚΚΕ τις δηλώσεις που έκαναν αμέσως μετά τη συνάντησή τους ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς και ο πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου του ΚΚΕ αναφέρεται χαρακτηριστικά πως «η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Γιούνκερ και οι προκλητικές δηλώσεις τους επιβεβαιώνουν ότι μόνο ένταση της αντιλαϊκής θύελλας θα υπάρξει ανεξάρτητα από την όποια διαπραγμάτευση, ανεξάρτητα από την επιμήκυνση ή όχι της «δημοσιονομικής προσαρμογής».

«Οι εργαζόμενοι και τα φτωχά λαϊκά στρώματα έχουν συμφέρον να πουν τώρα ένα βροντερό «όχι πια στον εμπαιγμό» της κυβέρνησης και των κομμάτων του ευρωμονόδρομου, που με την κοκορομαχία για το ποιος κάνει και ποιος δεν κάνει διαπραγμάτευση αποπροσανατολίζουν το λαό, την ίδια στιγμή που η χρεοκοπία του προχωρεί ακάθεκτη όλο και περισσότερο», συνεχίζει στην ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ