Έθαψαν ζωντανό σκύλο σε τάφο στην Κρήτη μόνο και μόνο για να διασκεδάσουν - iefimerida.gr

Έθαψαν ζωντανό σκύλο σε τάφο στην Κρήτη μόνο και μόνο για να διασκεδάσουν

Έθαψαν ζωντανό σκύλο σε τάφο στην Κρήτη μόνο και μόνο για να διασκεδάσουν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέλος δεν έχουν τα περιστατικά βάναυσης κακοποίησης ζώων στην Κρήτη. Αυτήν την φορά, αρρωστημένα μυαλά αποφάσισαν να θάψουν ζωντανό έναν σκύλο στο νεκροταφείο του Αγίου Κωνσταντίνου μόνο και μόνο για να «διασκεδάσουν»!

Το άτυχο ζώο μην μπορώντας να δραπετεύσει από το σημείο που το είχαν θάψει, άρχισε να γαυγίζει απεγνωσμένα, καλώντας ουσιαστικά σε βοήθεια. Ευτυχώς για το ζωντανό τα κλάματά του, εισακούστηκαν από ανθρώπους που παρίσταντο σε μία κηδεία στο νεκροταφείο και άρχισαν να ψάχνουν να το βρουν. Γρήγορα ευτυχώς ανακάλυψαν το φρικτό αυτό περιστατικό κακοποίησης.

Τελικά οι συγγενείς, κάλεσαν διεύθυνση του Κοιμητηρίου και όταν έφθασαν οι υπάλληλοι και άνοιξαν τον τάφο, είδαν όλοι εμβρόντητοι να πετάγεται από μέσα ένα έντρομο σκυλάκι.

Η υπόθεση έφτασε στην δημοτική αρχή του Ηρακλείου που διέταξε έρευνα για να διαπιστωθεί ποιοι είναι οι απάνθρωποι που κρύβονται πίσω από το πρωτοφανές περιστατικό της ταφής ενός ζωντανού ζώου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ