Δείτε πώς είναι σήμερα η «Βάνα Δάγκα» από τη σειρά «Μεν και Δεν» [εικόνες] - iefimerida.gr

Δείτε πώς είναι σήμερα η «Βάνα Δάγκα» από τη σειρά «Μεν και Δεν» [εικόνες]

Δείτε πώς είναι σήμερα η τηλεοπτική «Βάνα Δάγκα» από τη σειρά «Μεν και Δεν»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αξέχαστη έχει μείνει η ερμηνεία της ηθοποιού Αννας Κουρή, στη σειρά «Μεν και Δεν», ως «Βάνα Δάγκα» σύζυγος του μεγαλοδικηγόρου «Διονύση» που άρχισε να προβάλλεται το 1993. Ο χρόνος, πως να φέρθηκε, άραγε, στη κυρία Δάγκα;

Με το ρόλο της στη συγκεκριμένη σειρά η Αννα Κουρή έγινε γνωστή στο πανελλήνιο, ενώ ο ρόλος της Βάνας που δεν αποχωρίζεται λεπτό τη «μικρή Τερέζ» άφησε πραγματικά εποχή.

Η σειρά «Μεν και Δεν» άρχισε να προβάλλεται την τηλεοπτική σεζόν 1993-1994. Πρωταγωνιστές; Τα ζευγάρια των Τίμου και Νανάς Σταμάτη και Διονύση και Βάνας Δάγκα, καθώς φυσικά και η τετράποδη «Μικρή Τερέζ».

Από τότε πέρασαν, περίπου, 20 χρόνια, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται ότι είχε ιδιαίτερες επιπτώσεις στην εμφάνιση της Αννας Κουρή... Ο χρόνος της φέρθηκε αρκετά καλά...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ