Από το ομαδικό όργιο στο Αστυνομικό τμήμα γεμάτοι δαγκωνιές, λόγω... ζήλιας - iefimerida.gr

Από το ομαδικό όργιο στο Αστυνομικό τμήμα γεμάτοι δαγκωνιές, λόγω... ζήλιας

Από το ομαδικό όργιο στο Αστυνομικό τμήμα γεμάτοι δαγκωνιές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ζευγάρι από τη Φλώριντα, στη προσπάθειά του να κάνει λίγο πιο ενδιαφέρουσα τη σεξουαλική του ζωή, διοργάνωσε ένα όργιο, ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν φαίνεται να ήταν αρκετά προετοιμασμένος ψυχολογικά για αυτό.... Τα αίμματα άναψαν από τη... ζήλια με αποτέλεσμα το όργια να τελειώσει άδοξα και οι δύο τους να καταλήξουν στο αστυνομικό τμήμα.

Η 39χρονη Τίνα Μισέλ Νόρις και ο 56χρονος φίλος της, Τζέιμς Αλμπερτ Μπάρφιλντ, αποφασισμένοι να ανανεώσουν τη σχέση τους, κάνοντας ομαδικό σεξ, κάλεσαν το πρωί της Δευτέρας σπίτι τους τρία άτομα για να κάνουν μαζί τους σεξ. Η Νόρις δύο άνδρες και ο Μπάρφιλντ μια γυναίκα.

Κατά τη διάρκεια του οργίου, όμως, η ζήλια κυρίευσε το ζευγάρι, με αποτέλεσμα, να αρχίσουν να πέφτουν κλωτσιές και μπουνιές, ενώ δεν έλειψαν και οι... δαγκωματιές, από τις οποίες, μάλιστα τραυματίστηκαν σοβαρά και οι δύο.

Σύμφωνα με την «Hernando Daily» κατά τη διάρκεια της διαμάχης του ζευγαριού, οι... προσκεκλημένοι τους σηκώθηκαν, ντύθηκαν και έφυγαν σαν κύριοι. Το ζευγάρι, ωστόσο, συνέχισε τον τσακωμό και λίγο αργότερα τους... επισκέφθηκε και η Αστυνομία.

Μετά τη σύλληψη του ζευγαριού η αστυνομία σε αναφορά της είπε ότι «όταν φτάσαμε στο σημείο η γυναίκα αρνιόταν να ντυθεί, ενώ και οι δύο ήταν γεμάτοι αίματα, πολύ μεθυσμένοι και καθόλου συνεργάσιμοι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ