Η Μadonna υποχώρησε... Την έβγαλε τη σβάστικα από το μέτωπο της Λεπέν - iefimerida.gr

Η Μadonna υποχώρησε... Την έβγαλε τη σβάστικα από το μέτωπο της Λεπέν

Η Λεπέν κέρδισε τελικά τη Madonna - Βγήκε τελικά η σβάστικα από το μέτωπό της...
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νικήτρια στη διαμάχη που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στην επικεφαλής του γαλλικού ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λεπέν και τη Madonna, αναδείχθηκε, όπως όλα δείχνουν, η... πρώτη, αφού η τραγουδίστρια υποχώρησε και αφαίρεσε από βίντεο που προβάλλεται στις συναυλίες της τη... σβάστικα από το μέτωπο της Λεπέν.

Το επίμαχο βίντεο, που έδειχνε την Λεπέν με το ναζιστικό σύμβολο ζωγραφισμένο στο μέτωπο και προβαλλόταν ενώ η Μαντόνα τραγουδούσε το «Nobody Knows Me» κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στη Νίκαια της Γαλλίας την Τρίτη, αυτή τη φορά είχε μια μικρή αλλαγή. Η επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος αυτή τη φορά στο μέτωπό της αντί για τη σβάστικα είχε ένα ερωτηματικό!

Το κόμμα της Μαρίν Λεπέν είχε απειλήσει με προσφυγή στη δικαιοσύνη, αν η Μαντόνα δεν απέσυρε τη φωτογραφία από το σόου της, όταν θα εκτελούνταν σε γαλλικό έδαφος.

Ένας οπαδός του ακροδεξιού κόμματος μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο τόνισε πως «απ' ό,τι γνωρίζω η Μαντόνα δεν δεχτεί ποτέ αλλαγή σε βίντεο. Αυτό αποδεικνύει ότι είχαμε δίκιο. Είναι υπέροχα νέα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ