Πονοκέφαλος Κουβέλη από μέτωπο βουλευτών κατά των μέτρων - iefimerida.gr

Πονοκέφαλος Κουβέλη από μέτωπο βουλευτών κατά των μέτρων

Μέτωπο βουλευτών κατά των μέτρων προκαλεί «πονοκέφαλο» στον Κουβέλη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πονοκέφαλο προκαλούν στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, οι δύο βουλευτές του κόμματός του, Γιάννης Μιχελογιαννάκης και Οδυσσέας Βουδούρης, οι οποίοι αοιχτά, πλέον, αμφισβητούν τα υπό ανάληψη από την κυβέρνηση μέτρα.

Ο κ. Μιχελογιαννάκη, ο οποίος απουσίαζε από τη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, επέλεξε να μην παραστεί ούτε στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, φροντίζοντας, παράλληλα, να με δήλωσή του να εκφράσει ανοιχτά τη διαφωνία του με τα υπό ανάληψη μέτρα μέτρα, τα οποία εμφανίζονται αυξημένα κατά 2.5 δισ. ευρώ.

Συγκεκριμένα στη δήλωσή του ο κ. Μιχελογιαννάκης αναφέρει: «Η προγραμματική συμφωνία, η τήρηση της οποίας είναι συμβόλαιο, μιλούσε για το πακέτο των 11,5 δις, τα οποία θεωρούντο έξοδα. Το επιχείρημα καλόπιστων και τρόικας ήταν "αφήστε τα έσοδα εφόσον δεν έχετε αποδείξει ότι είστε ικανοί να τα εισπράξετε. Η αλλαγή πλεύσης προσθέτοντας 2,5 δις στα 11,5 δις ευρώ, αλλάζει όλη την προηγούμενη φιλοσοφία. Δηλαδή, είμαστε ικανοί, μόνο για περικοπή εξόδων και όχι είσπραξη εσόδων, αλλά όταν τα έξοδα δεν φτάνουν, βαφτίζουμε τα έσοδα, έξοδα και όλα καλά. Απαράδεκτο».

Παράλληλα, ο κ. Βουδούρης στη σημερινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, διένειμε επιστολή προς τους συναδέλφους του εκφράζοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ενστάσεις για το αν τα υπό απόφαση μέτρα συμβαδίζουν με το προγραμματικό πλαίσιο που συμφώνησαν τα τρία κόμματα για τον σχηματισμό κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ