Αρνείται τις κατηγορίες ο Θεοφίλου – Αμφισβητεί τον τρόπο λήψης DNA - iefimerida.gr

Αρνείται τις κατηγορίες ο Θεοφίλου – Αμφισβητεί τον τρόπο λήψης DNA

Αρνείται τις κατηγορίες Θεοφίλου – Αμφισβητεί τον τρόπο λήψης DNA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα 24ωρη προθεσμία πήρε ο 29χρονος Αναστάσιος Θεοφίλου από τον 10ο τακτική ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί για τον φόνο και τη ληστεία στην Πάρο. Κατά την έξοδο του από το γραφείο του ανακριτή, ο συνήγορός του Σπύρος Φυτράκης δήλωσε ότι ο εντολέας του αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Μάλιστα ο δικηγόρος του φερόμενου δολοφόνου της Πάρου θα αμφισβητήσει τον τρόπο λήψης του γενετικού υλικού, το οποίο ελήφθη από το καπέλο του δράστη που βρέθηκε στην Πάρο. Από το συγκεκριμένο DNA προέκυψε η ταύτισή του με τη ληστεία, κατά την οποία δολοφονήθηκε ο 53χρονος οδηγός ταξί Δημήτρης Μίχας.

Ο κ. Φυτράκης μίλησε έκανε λόγω και για δικονομικό πρόβλημα, καθώς ο Θεοφίλου κατηγορείται δύο φορές για το ίδιο αδίκημα. Υπενθυμίζεται ότι εκτός του 10ου τακτικού ανακριτή, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση της Πάρου, την Πέμπτη ο 30χρονος αντιεξουσιαστής θα παρουσιαστεί εκ νέου, μετά την προθεσμία που είχε λάβει την Τρίτη, και ενώπιον του εφέτη ειδικού ανακριτή, Κωνσταντίνου Μπαλτά, ο οποίος χειρίζεται τις υποθέσεις τρομοκρατίας, για τη «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ