Πρόεδρος δεν πήρε παίκτη στην ομάδα του λόγω του μαύρου χρώματός του - iefimerida.gr

Πρόεδρος δεν πήρε παίκτη στην ομάδα του λόγω του μαύρου χρώματός του

Ρατσιστής πρόεδρος δεν πήρε παίκτη στην ομάδα του λόγω του χρώματός του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος της Στεάουα Βουκουρεστίου Τζίτζι Μπεκάλι αποκάλυψε πως αρνήθηκε να πάρει στην ομάδα του τον Σιναμά Πονγκόλ εξαιτίας του χρώματος του 27χρονου επιθετικού.

«Ενας μάνατζερ μου πρότεινε τον Πονγκόλ και ο Νικολίτα (σ.σ. πρώην συμπαίκτης του Πονγκόλ και πρώην παίκτης της Στεάουα) μου είπε ότι είναι εκπληκτικός και ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με τη μπάλα. Εδώ, κανείς δεν κάνει αυτό που θέλει, κάνουν αυτό που θέλω εγώ! Μετά μου είπαν ότι είναι Χριστιανός, αλλά αυτός είναι μαύρος», δήλωσε ο ρατσιστής ιδιοκτήτης της ρουμανικής ομάδας, τα κριτήρια του οποίου για τους παίκτες που αγωνίζονται στην ομάδα είναι φυλετικά. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως το ρόστερ της Στεάουα αποτελείται κατά πλειοψηφία από Ρουμάνους ποδοσφαιριστές και δεν υπάρχει κανένας έγχρωμος παίκτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ