Κοιτάζει στην αγορά της Γαλλίας ο Ολυμπιακός για τον αντι-Μιραλάς - iefimerida.gr

Κοιτάζει στην αγορά της Γαλλίας ο Ολυμπιακός για τον αντι-Μιραλάς

Κοιτάζει στην αγορά της Γαλλίας για τον αντι-Μιραλάς ο Ολυμπιακός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ψάχνει τον αντικαταστάτη του Κέβιν Μιραλάς και στη λίστα του ήρθαν να προστεθούν τρεις ποδοσφαιριστές από τη γαλλική αγορά.

Σύμφωνα με την «SportDay», οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν τρεις παίκτες που αγωνίζονται στο γαλλικό πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον 24χρονο Γιανίκ Σαγκμπό, ο οποίος ανήκει στην Εβιάν και πέρσι πέτυχε 10 γκολ σε 33 αγώνες της Ligue 1. Η δεύτερη λύση που εξετάζεται είναι αυτή του 24χρονου Μπακαρί Σακό, που αγωνίζεται στην Σεντ Ετιέν και το συμβόλαιό του λήγει την επόμενη σεζόν, ενώ στα υπόψιν είναι και ο Σιναμά Πονγκόλ (φωτογραφία) της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός στη Σεντ Ετιέν και δεν υπολογίζεται από την πορτογαλική ομάδα.

Οσον αφορά τους υπόλοιπους στόχους των πρωταθλητών Ελλάδας, ο Νενέ της Παρί Σεν Ζερμέν δείχνει να είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα λόγω της οικονομικής κρίσης. Ο Τζιοβάνι Ντος Σάντος δεν έχει απαντήσει ακόμη στην πρόταση του Ολυμπιακού, ενώ η Τότεναμ ζητά 4 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ