Παραίτηση Παπουτσή ζήτησε η ΝΔ - iefimerida.gr

Παραίτηση Παπουτσή ζήτησε η ΝΔ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δριμεία επίθεση στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή εξαπέλυσε σήμερα ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, ζητώντας, μάλιστα και την παραίτησή του. Ο κ. Μιχελάκης κατηγόρησε τον κ. Παπουτσή πως με τις πρόσφατες δηλώσεις του απαξίωσε το έργο της ΕΛ.ΑΣ. και ότι προτάσσει τις κομματικές σκοπιμότητες έναντι των ζωών των αστυνομικών.
Χαρακτηριστική είναι η απάντηση που έδωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, απαντώντας σε ερώτηση για τον εάν μετά τα όσα καταλογίζει στον κ. Παπουτσή η αξιωματική αντιπολίτευση σκέπτεται να καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον του στη Βουλή. «Γιατί, υπάρχει ακόμα Υπουργός Προστασίας του Πολίτη;» διερωτήθηκε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, ζητώντας την παραίτησή του.
Ο κ. Μιχελάκης ανακοίνωσε επίσης ότι ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Α. Σαμαράς κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση στον πρωθυπουργό για την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας, για την οποία ανέφερε ότι «έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο».
Ο εκπρόσωπος της ΝΔ μίλησε ακόμα μαζί με τον αρμόδιο αναπληρωτή τομεάρχη κ. Χρ. Σταϊκούρα για την κατάσταση της οικονομίας και την πρόταση του κόμματος με το «Ζάππειο 2» για διέξοδο από την κρίση. Γ. Μιχελάκης και Χρ. Σταϊκούρας κατηγόρησαν την κυβέρνηση ότι έπεσε έξω σε όλες τις προβλέψεις τους για την οικονομία και υποστήριξαν ότι όλες οι προτάσεις της ΝΔ είναι κοστολογημένες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ