Η ΕΛ.ΑΣ αναζητά τη γιάφκα του Θεοφίλου με τον οπλισμό της οργάνωσης - iefimerida.gr

Η ΕΛ.ΑΣ αναζητά τη γιάφκα του Θεοφίλου με τον οπλισμό της οργάνωσης

Η ΕΛ.ΑΣ αναζητά τη γιάφκα του Θεοφίλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη γιάφκα, στην οποία ο Αναστάσιος Θεοφίλου και οι συνεργοί του, μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», κρύβουν οπλισμό τους, αναζητά η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Μάλιστα οι αστυνομικοί πιστεύουν πως εκεί θα έχουν κρύψει οι δράστες και τη λεία τους, τις 60.000 ευρώ που άρπαξαν στην ληστεία της τράπεζας της Πάρου, όπου δολοφόνησαν τον άτυχο 53χρονο Δημήτρη Μίχα. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ θεωρούν πως οι δράστες αμέσως μετά τη ληστεία «ξεφορτώθηκαν» τα δύο εννιάρια Glock που δολοφόνησαν τον οδηγό ταξί, ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι διαθέτουν και άλλα όπλα στη γιάφκα, τα οποία είναι «καθαρά».

Οι τελευταίες ενδείξεις φαίνεται να οδηγούν τις Αρχές στο συμπέρασμα πως το διαμέρισμα – γιάφκα των συνεργατών του δολοφόνου της Πάρου δεν βρίσκεται στην Αττική, αφού ο φερόμενος ως αρχηγός του συγκεκριμένης οργάνωσης, Αναστάσιος Θεοφίλου, όταν ερχόταν στην Αθήνα έμενε σε ξενοδοχεία του Μοναστηρακίου και του Κεραμεικού. Πάντως σημαντικό ρόλο στην έρευνα των αστυνομικών θα παίξουν τα κλειδιά που βρέθηκαν στην κατοχή του Θεοφίλου κατά τη σύλληψη του, αφού πιστεύεται πως τουλάχιστον δύο από τα επτά «ξεκλειδώνουν» τη γιάφκα.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί περιμένουν τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ από την ανάλυση των ευρημάτων στη γκαρσονιέρα της Λαμίας. Ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και των υπολοίπων τριών νεαρών που συμμετείχαν στη ληστεία της Πάρου, με τους αστυνομικού να γνωρίζουν ποιοι είναι και πλέον να αναζητούν τα ίχνη τους.

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο αναμένεται να δικαστεί, σήμερα, για το αδίκημα της αντίστασης κατά της αρχής, ο 29χρονος Αναστάσιος Θεοφίλου.

Επιπλέον, θα περάσει και το κατώφλι του 10ου τακτικού ανακριτή για τη ληστεία στη Νάουσα της Πάρου και το φόνο του 53χρονου αυτοκινητιστή, Δημήτρη Μίχα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ