Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που γέμιζε με ναρκωτικά τη Ρόδο - iefimerida.gr

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που γέμιζε με ναρκωτικά τη Ρόδο

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που γέμιζε με ναρκωτικά τη Ρόδο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την εξάρθρωση κυκλώματος που διακινούσε ναρκωτικά στη Ρόδο πέτυχαν οι Αρχές του νησιού, μετά από συντονισμένες προσπάθειες δύο μηνών. Ηδη στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται έξι άτομα, ανάμεσα τους και ένας Ελληνας.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν τη Δευτέρα στη Ρόδο, ένας 36χρονος Έλληνας, ένας 22χρονος ομογενής, δύο Βούλγαροι, ένας 26χρονος Μολδαβός και ένας Αλβανός οι οποίοι κατηγορούνται για τα αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών.

Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε, επίσης, δικογραφία σε βάρος ενός 33χρονου Αλβανού, ο οποίος και αναζητείται.

Συγκεκριμένα, ύστερα από έρευνα που διήρκησε τους τελευταίους δύο μήνες, διαπιστώθηκε ότι ο 33χρονος Αλβανός σε συνεργασία με τον 36χρονο Έλληνα και τον Μολδαβό, προμήθευαν τους υπόλοιπους συλληφθέντες με ναρκωτικές ουσίες, προκειμένου αυτοί με τη σειρά τους να τις διακινούν σε τοξικομανείς της Ρόδου.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου και της ομάδας ΔΙΑΣ, παρουσία εισαγγελικού και δικαστικού λειτουργού πραγματοποίησαν έρευνες στα σπίτια των συλληφθέντων, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

Ποσότητα κοκαΐνης βάρους 119,6 γραμμαρίων

Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης 386 γραμμαρίων

Ποσότητα λευκής ουσίας-σκόνης για νόθευση κοκαΐνης βάρους 627 γραμμαρίων

577 ναρκωτικά χάπια έκσταση

Τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας

Το χρηματικό ποσό των 2.655 ευρώ

Ενα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών

Πέντε κινητά τηλέφωνα ως μέσα διευκόλυνσης διακίνησης ναρκωτικών.

Επιπλέον, στο πλαίσιο διερεύνησης τής υπόθεσης, προέκυψε ότι ο 33χρονος Αλβανός, το χρονικό διάστημα των τελευταίων 5 ετών, έχει διακινήσει μέσω εταιρείας ταχυμεταφοράς χρημάτων, το χρηματικό ποσό των 100.000 ευρώ, προερχόμενο από συναλλαγές για εμπορία ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ