Δεν άκουγε από το δεξί αυτί της για τρία χρόνια λόγω μιας... πασχαλίτσας!

Μετά από τρία χρόνια και 11 επισκέψεις σε ωτορινολαρυγγολόγους η Ντανιέλα Εκλές είχε πάψει να πιστεύει ότι θα βρεθεί θεραπεία για τον έντονο πόνο που είχε στο αυτί της. Η εξήγηση δόθηκε και το πρόβλημα σταμάτησε, μια μέρα, όταν μετά τις σταγόνες που έριξε στο αυτί της είδε να πέφτει από αυτό μια... πασχαλίτσα!

Σταδιακά μέσα στην τριετία, η 28χρονη, στέλεχος του Αμερικάνικου Εθνικού Συστήματος Υγείας, άρχισε να χάνει τελείως την ακοή της από το δεξί της αυτί, ενώ περνούσε περιόδους που πονούσε τόσο ώστε αναγκαζόταν να απέχει ακόμη και από τη δουλειά της.

Εξήγηση για το πρόβλημά της δεν μπορούσε να της δώσει κανένας γιατρός. Ξαφνικά μια μέρα, καθώς έριξε στο αυτί της μεγαλύτερη ποσότητα σταγόνων από αυτή που της είχε συστήσει ο γιατρός της, είδε έκπληκτη ότι έπεσε από το αυτί της το κεφάλι ενός εντόμου. Λίγο αργότερα, ένας έμπειρος χειρουργός ωτορινολαρυγγολόγος, έβγαλε από το αυτί της και το υπόλοιπο σώμα της πασχαλίτσας.

Τότε θυμήθηκε ότι όταν της πρωτοεκδηλώθηκαν τα ενοχλητικά συμπτώματα, ένιωθε σαν κάτι να την... γαργαλούσε μέσα στο αυτί.

«Ήμουν βέβαιη ότι κάτι είχε μπει στο αυτί μου», έλεγε στον άνδρα της. Ωστόσο, ο γιατρός που είχε πρωτοεπισκεφθεί την καθησύχασε ότι δεν βλέπει τίποτα μέσα σε αυτό...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ