Η λίμπιντο στις γυναίκες χτυπάει «κόκκινο» στην ηλικία των... 40! - iefimerida.gr

Η λίμπιντο στις γυναίκες χτυπάει «κόκκινο» στην ηλικία των... 40!

Η λίμπιντο στις γυναίκες χτυπάει κόκκινο στην ηλικία των... 40!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φως στον «μύθο» πως οι γυναίκες αποδίδουν καλύτερα στο σεξ στην ηλικία των 40 ετών έρχεται να δώσει μία νέα έρευνα στην οποία αποκαλύπτεται πως σε αυτήν την ηλικία, θέλουν να δοκιμάζουν νέα πράγματα και ξέρουν καλύτερα να ικανοποιούν τον σύντροφό τους.

Μια νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στο βρετανικό περιοδικό Top Sante, επιβεβαιώνει λοιπόν πως οι 40αρες αποδίδουν πολύ καλύτερα στο σεξ από τις μικρότερες σε ηλικία.

Η έρευνα έγινε σε δείγμα 2.000 γυναικών όλων των ηλικιών. Το 81% στις ηλικίες 40 – 50, είπαν πως έχουν τεράστια διάθεση για σεξ, καθόλου αναστολές, δοκιμάζουν νέα πράγματα με τον σύντροφο τους, ενώ έχουν και αυτοπεποίθηση ακριβώς επειδή γνωρίζουν καλύτερα πλέον, πώς να ικανοποιήσουν έναν άνδρα, αλλά και να ικανοποιηθούν οι ίδιες.

Το 70% από τις 40άρες διευκρίνισαν μεταξύ άλλων πως ξέρουν πλέον απόλυτα τι χρειάζεται να κάνουν προκειμένου να προσφέρουν σε έναν άνδρα την απόλυτη ευχαρίστηση. Επίσης δεν ντρέπονται να ζητήσουν αυτά που θέλουν οι ίδιες να τους κάνουν, κάτι που πριν από λίγα χρόνια δίσταζαν να κάνουν.

Ένα άλλο αποτέλεσμα της έρευνας είναι πως οι πλειοψηφία των γυναικών σε αυτήν την ηλικία είναι πως δεν προσποιούνται τον οργασμό. Είναι συνειδητοποιημένες και όταν δεν τους αρέσει το σεξ, το λένε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ