Ληστές γάζωσαν όχημα χρηματαποστολής με καραμπίνες και καλάσνικοφ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ληστές γάζωσαν όχημα χρηματαποστολής με καραμπίνες και καλάσνικοφ [εικόνες]

Ληστές γάζωσαν όχημα χρηματαποστολής με καραμπίνες και Καλάσνικωφ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάρτυρες ενός πρωτοφανούς περιστατικού έγιναν οι πολίτες στην Κυλλήνη όταν είδαν μία ομάδα ένοπλων κακοποιών να επιτίθεται κατά μίας χρηματαποστολής με καραμπίνες, αυτόματα όπλα και καλάσνικοφ μέσα στην μέση του δρόμου!

Το θωρακισμένο όχημα της χρηματαποστολής μόλις είχε βγει από το πλοίο της γραμμής σύμφωνα με το ilialive.gr. Η πολυμελής ομάδα ληστών με ελιγμούς έκλεισε τον δρόμο στο αυτοκίνητο και με λοστούς έσπασαν τις βαλβίδες των ελαστικών του οχήματος. Στην συνέχεια με μία μεταλλική σκάλα ανέβηκαν στην οροφή του αυτοκινήτου και άρχισαν να πυροβολούν προκειμένου να τρομάξουν τους άνδρες της σεκιούριτι που ήταν μέσα.

Ληστές γάζωσαν όχημα χρηματαποστολής με καραμπίνες και καλάσνικοφ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Έκπληκτοι οι περαστικοί είδαν τους ληστές να πυροβολούν χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να αποσπάσουν κάποιο χρηματικό ποσό. Στην συνέχεια για να φύγουν απέκλεισαν τον δρόμο σε κομβικό σημείο προκαλώντας κυκλοφοριακό χάος, έβαλαν φωτιά σε ένα σταθμευμένο όχημα στο οποίο μέσα έβαλαν μία συσκευή οξυγόνου και έφυγαν προς την περιοχή του Κάστρου όπου περίμεναν οι συνεργοί τους με δύο αυτοκίνητα.

Ληστές γάζωσαν όχημα χρηματαποστολής με καραμπίνες και καλάσνικοφ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ