Αμερικανός βουλευτής: Η γυναίκα δεν μπορεί να μείνει έγκυος από τον βιαστή της - iefimerida.gr

Αμερικανός βουλευτής: Η γυναίκα δεν μπορεί να μείνει έγκυος από τον βιαστή της

Αμερικανός βουλευτής: Η γυναίκα δεν μπορεί να μείνει έγκυος από τον βιαστή της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολιτική κόντρα έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ με αφορμή το θέμα του βιασμού, καθώς ο πρόεδρος της χώρας, Μπαράκ Ομπάμα, σχολίασε ενοχλημένος τις δηλώσεις ενός βουλευτή, του Τοντ Άκιν ο οποίος είπε μία γυναίκα δύσκολα μένει έγκυος από τον βιαστή της.

Ο Τοντ Άκιν είπε πως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει καθώς ο οργανισμός της βιασθείσας μπορεί να απορρίψει το σπέρμα του βιαστή της. Οι δηλώσεις αυτές ενόχλησαν τον Μπαράκ Ομπάμα ο οποίος ενοχλημένος είπε πως «ο βιασμός είναι βιασμός», ενώ χαρακτήρισε τα σχόλια αυτά προσβλητικά, προκλητικά και εντελώς εκτός τόπου, σημειώνοντας ότι οι πολιτικοί δεν μπορούν να παίρνουν εκ μέρους των γυναικών αποφάσεις για την υγεία τους.

Ο Αμερικανός πρόεδρος έδωσε επίσης στο ζήτημα και πολιτική χροιά λέγοντας πως οι Ρεπουμπλικανοί έχουν εξαπολύσει πόλεμο κατά των γυναικών.

Πάντως η ηγεσία του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, παρά τις απολογητικές δηλώσεις του Ακιν ότι ήταν λάθος τα όσα είπε, αποφάσισε να αποσύρει την οικονομική και πολιτική στήριξη του Αμερικανού βουλευτή εκτιμώντας ότι ζημιώνει την προεδρική κούρσα του Μιτ Ρόμνεϊ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ