Παπαδημούλης: Πολυγλωσσία τέλος για να μην γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κόμμα του 4% - iefimerida.gr

Παπαδημούλης: Πολυγλωσσία τέλος για να μην γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κόμμα του 4%

Παπαδημούλης: Πολυγλωσσία τέλος για να μη γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κόμμα του 4%
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκκληση στους συντρόφους του από τον ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσουν την πολυγλωσσία απευθύνει μέσω Twitter ο βουλευτής του κόμματος, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο κ. Παπαδημούλης έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter: «Πολυγλωσσία τέλος. ΣΥΡΙΖΑ του 27%,με προοπτική εξουσίας και όχι του 4%. Στήριξη από όλους του Προγράμματος και των συλλογικών μας αποφάσεων».

Την έκκλησή του αυτή την απευθύνει με αφορμή τις αντικρουόμενες δηλώσεις στελεχών του κόμματος για τα θέματα της επικαιρότητας, τα οποία και αποκαλύπτουν μια εικόνα Βαβέλ μεταξύ των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο επικεφαλής του κόμματος επικοινώνησε με αρκετά από τα στελέχη, υπενθυμίζοντάς τους ότι το κόμμα δεν είναι πλέον στο 4,5% αλλά στην αξιωματική αντιπολίτευση και δεν έχει την πολυτέλεια να εμφανίζει διαφορετικές γραμμές.

. Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή ο κ. Παπαδημούλης διαφώνησε δημοσίως με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρή Δρίτσα για το θέμα της φοροδιαφυγής, ενώ είχε προηγηθεί η διαφων ία, με φόντο τη χρεοκοπία τη χώρας, μεταξύ του Αλέξη Μητρόπουλου με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη

Παπαδημούλης: Πολυγλωσσία τέλος για να μην γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κόμμα του 4% | iefimerida.gr 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ