Ο Θεοφίλου έκρυβε αλεξίσφαιρο γιλέκο στο «ορμητήριο» της Λαμίας - iefimerida.gr

Ο Θεοφίλου έκρυβε αλεξίσφαιρο γιλέκο στο «ορμητήριο» της Λαμίας

Ο Θεοφίλου εκρυβε αλεξίσφαιρο γιλέκο στο σπίτι στη Λαμία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη έλαβε ο Αναστάσιος Θεοφίλου, ο οποίος οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή Κώστα Μπαλτά.

Ο 29χρονος, ο οποίος συνελήφθη για την ληστεία στην Πάρο και τον φόνο του 53χρονου Δημήτρη Μίχα, κατηγορείται για ένταξη στην οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί που έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι που νοίκιαζε ο Θεοφίλου στη Λαμία εντόπισαν καλά κρυμμένο στο χώρο του διαμερίσματος ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο. Ακόμη βρέθηκαν ένας φορητός υπολογιστής, ένα πολυμηχάνημα (εκτυπωτή-scanner), ένα μηχάνημα πλαστικοποίησης, δύο κουτιά με διαφάνειες πλαστικοποίησης, ένα κινητό τηλέφωνο, πλήθος βιβλίων, καθώς και το ποδήλατο που χρησιμοποιήθηκε για την βιντεοσκόπηση της Εθνικής Τράπεζας στη Λαμία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ