Ο Πασχάλης Τερζής αποχαιρετά τη νύχτα - Από το δεν μιλάμε στο δεν ξανατραγουδάμε - iefimerida.gr

Ο Πασχάλης Τερζής αποχαιρετά τη νύχτα - Από το δεν μιλάμε στο δεν ξανατραγουδάμε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απόφασή του να εγκαταλείψει οριστικά τη νύχτα και τις πίστες ανακοίνωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής Πασχάλης Τερζής, λόγω της περιπέτειας της υγείας του.

Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στον κυπριακό σταθμό Ράδιο Πρώτο, όπου βρέθηκε για συναυλίες, και μίλησε για το πρόβλημα υγείας που τον κράτησε μακριά από το τραγούδι το τελευταίο χρονικό διάστημα. Εκεί ανέφερε πως δεν θα τον ξαναδούμε σε πίστες αλλά σε επιλεγμένες εμφανίσεις και συναυλίες.

Ο Πασχάλης Τερζής αποκάλυψε ακόμα πως τον τελευταίο καιρό ασχολήθηκε με απλά πράγματα και καθημερινά που τον γεμίζουν, έχοντας γίνει πια σχεδόν επαγγελματίας γεωργός!

Τέλος, ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη που του έδειξε όλον αυτό τον καιρό λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο κόσμος και μόνο ο κόσμος είναι αυτός που τον «ντομπάρει» και τον «μεθάει» ψυχολογικά, κάθε φορά πριν βγει να τραγουδήσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Υγεία πασχάλης τερζής πίστες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ