Σκουρλέτης: Εχουμε ήδη ένα ιδιότυπο καθεστώς χρεοκοπίας - iefimerida.gr

Σκουρλέτης: Εχουμε ήδη ένα ιδιότυπο καθεστώς χρεοκοπίας

Σκουρλέτης: Εχουμε ήδη ένα ιδιότυπο καθεστώς χρεοκοπίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνέχεια στην αντιπαράθεση με τη ΝΔ που ξέσπασε με αφορμή τις δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, για τη χρεοκοπία, δίνει ο βουλευτής της Κουμουνδούρου, Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος κατηγορεί τη Συγγρού για παραποίηση των θέσεων του κόμματός του.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM ο κ. Σκουρλέτης τόνισε πως «εμείς έχουμε πει ότι το ευρώ είναι ένα πέπλο και πίσω από αυτό το πέπλο ασκούνται πολιτικές και εκεί είναι το ζήτημα»

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη, διευκρίνισε ότι δεν είπε πως η έξοδος από το ευρώ δεν θα ήταν καταστροφική για την περίπτωση της Ελλάδας, ενώ, παράλληλα, τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε επιδιώκει ούτε θέλει τη χρεοκοπία, αντίθετα επιθυμεί να την αποφύγουμε.

Ωστόσο, πρόσθεσε ότι έχουμε ήδη ένα ιδιότυπο καθεστώς χρεοκοπίας, από τη στιγμή που δεν μπορούμε να δανειστούμε από τις αγορές και λόγω του ότι με το «κούρεμα» ενεργοποιήθηκαν τα CDS.

Κλείνοντας, επισήμανε ότι όλοι πλέον ομολογούν την αποτυχία του ελληνικού προγράμματος μέσω του Μνημονίου, ωστόσο η κυβέρνηση είναι η μόνη η οποία το υπερασπίζεται και το εφαρμόζει απαρέγκλιτα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ