Χίος: 80χρονος αποπειράθηκε να βιάσει 90χρονη με Αλτσχάιμερ! - iefimerida.gr

Χίος: 80χρονος αποπειράθηκε να βιάσει 90χρονη με Αλτσχάιμερ!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H απόπειρα βιασμού με θύμα μία 90χρονη Χιώτισσα με Αλτσχάιμερ, σημειώθηκε στην περιοχή των φυλακών. Όλα συνέβησαν όταν ο 80χρονος Χιώτης, μπήκε μέσα στο δωμάτιο της ηλικιωμένης και εκμεταλλευόμενη την κατάστασή της, αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Ευτυχώς, όμως, για καλή της τύχη, εκείνη την ώρα, μπήκε μέσα στο δωμάτιο συγγενικό της πρόσωπο που με έκπληξη αντίκρισε τον δράστη να έχει κατεβάσει τα παντελόνια και να είναι έτοιμος να ασελγήσει σε βάρος της.

Σύμφωνα με το kounoupi.gr, ο δράστης, αντιλαμβανόμενος την παρουσία τρίτου προσώπου, επιχείρησε να διαφύγει όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό, αφού συγκρατήθηκε από συγγενικά πρόσωπα.

Λίγη ώρα αργότερα, έφθασαν στο σημείο, οι άνδρες της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Χίου, που συνέλαβαν τον δράστη και τον οδήγησαν στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ