Η άτακτη ξαδέλφη της Κέιτ Μίντλετον, έγινε εξώφυλλο στο Playboy - iefimerida.gr

Η άτακτη ξαδέλφη της Κέιτ Μίντλετον, έγινε εξώφυλλο στο Playboy

Η άτακτη ξαδέλφη της Κέιτ Μίντλετον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φαίνεται πως η συγγένειά της με την Δούκισσα του Κέιμπριτζ, ανέβασε τη δημοτικότητα της 22χρονης Ντάρλινγκ στα ύψη. Η νεαρή burlesque χορεύτρια που πρόσφατα έχει απασχολήσει αρκετά τα μέσα ενημέρωσης μετά την αποκάλυψή της για τη συγγένεια που τη συνδέει με την Κέιτ Μίντλετον, φωτογραφήθηκε με τα εσώρουχά της για το εξώφυλλο του περιοδικού playboy.

Το τεύχος αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Αγγλία τον Σεπτέμβρη του 2012, ενώ είναι διαθέσιμο για να το κατεβάσετε σε tablet, ήδη απο τις 17 Αυγούστου, και περιέχει 8σέλιδο αφιέρωμα με πικάντικες φωτογραφίες της Ντάρλινγκ.

Παρόλαυτά, η ίδια η Ντάρλινγκ παραμένει «χαμηλών τόνων» όσον αφορά την καταγωγή της και δεν έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει με την Μίντλετον, ούτε έχει εκμεταλλευτεί ποτέ την συγγένεια που τις συνδέει, παρά μόνο,όπως είναι προφανές προσπαθεί να καταξιωθεί με το... σπαθί της.

Η άτακτη ξαδέλφη της Κέιτ Μίντλετον, έγινε εξώφυλλο στο Playboy | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ