Εξαλλη η Madonna με την καταδίκη των Pussy Riot [βίντεο] - iefimerida.gr

Εξαλλη η Madonna με την καταδίκη των Pussy Riot [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αγανάκτησή της για την καταδίκη του ρωσικού πανκ συγκροτήματος Pussy Riot, εκτός, όλων των άλλων εξέφρασε και η διάσημη ποπ τραγουδίστρια Madonna.

Κατά τη διάρκεια συναυλίας της στη Ζυρίχη, η Madonna, σταματώντας το τραγούδι και φανερά... οργισμένη δήλωσε πραγματικά αναστατωμένη και αηδιασμένη από την καταδίκη των Pussy Riot, ενώ δήλωσε πως θέλει να αφιερώσει το υπόλοιπο της ζωής της για την καταπολέμηση κάθε είδους διακρίσεων.

Μάλιστα, η Madonna δεν διέκοψε μόνο μια φορά τη συναυλία για να αναφερθεί στην καταδίκη του πανκ συγκροτήματος, αλλά τέσσερις!

Υπενθυμίζεται ότι τα τρία μέλη του συγκροτήματος κατηγορήθηκαν και καταδικάστηκαν σε διετή κάθειρξη, για την εκτέλεση ενός τραγουδιού τον περασμένο Μάρτιο στον καθεδρικό ναό του Σωτήρος στη Μόσχας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ