Πότε επιστρέφουν στο πόστο τους οι αγαπημένες μας παρουσιάστριες; - iefimerida.gr

Πότε επιστρέφουν στο πόστο τους οι αγαπημένες μας παρουσιάστριες;

Πότε επιστρέφουν απο τις διακοπές τους οι αγαπημένες μας προυσιάστριες;
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το καλοκαίρι τελειώνει και οι αγαπημένοι μας παρουσιαστές ετοιμάζονται να επιστρέψουν απο τις διακοπές τους στην Αθήνα για να αρχίσουν ξανά τις εκομπές τους.

Η φετινή σεζόν αναμένεται πολύ δύσκολη και γι' αυτό οι πρεμιέρες θα ξεκινήσουν από τα τέλη Αυγούστου. Οι ημερομηνίες που υπολογίζεται να αρχίσουν είναι περίπου οι ακόλουθες:

Η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της υπολογίζεται να ξεκινήσουν στα τέλη του μήνα, ενώ η πρεμιέρα της εκπομπής αναμένεται στο τέλος του Σεπτέμβρη. Η έκπληξη της εκπομπής, εκτός και αν υπάρξει αλλαγή τελευταία στιγμή, θα είναι η συμμετοχή της Λάουρα Νάργες.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου υπέγραψε επίσης καινούργιο συμβόλαιο και κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου και η Ελένη Μενεγάκη θα μας καλησπερίσει 1η Οκτωβρίου με την ανανεωμένη ομάδα της, ενώ την ίδια μέρα πρεμιέρα κάνει και το «Δέστε τους».

Το Star δεν έχει αποφασίσει αν η Ελεονώρα Μελέτη κάνει πρεμιέρα 1η Οκτωβρίου ή μια βδομάδα αργότερα, αλλά η πρώτη σύσκεψη θα γίνει στα τέλη Αυγούστου, όπου θα συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες

Στις 8 Οκτωβρίου, υπολογίζεται να κάνουν πρεμιέρα ο Φώτης και η Μαρία, όπως επίσης και η Τατιάνα Στεφανίδου. Όσον αφορά το πρωινό των Mega και ANT1 δεν είναι σίγουρο πότε ακριβώς θα κάνουν πρεμιέρα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει και αυτή μέσα στον Οκτώβρη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ