Η Βάνα Μπάρμπα θα παίξει σε... Τούρκικο σίριαλ - iefimerida.gr

Η Βάνα Μπάρμπα θα παίξει σε... Τούρκικο σίριαλ

Η Βάνα Μπάρμπα θα παίξει σε... Τούρκικο σίριαλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στροφή στην καριέρα της αναμένεται να κάνει η Βάνα Μπάρμπα, η οποία συζητάει το ενδεχόμενο συμμετοχής της σε σίριαλ ελληνοτουρκικής παραγωγής. Μάλιστα, η ηθοποιός δηλώνει φαν των τουρκικών σιριαλ και τα χαρακτηρίζει ως «εξαιρετικές δουλειές».

«Συζητάω τη συμμετοχή μου σε μια τουρκική παραγωγή, τους περιμένω να έρθουν στην Αθήνα στα τέλη του μήνα. Είναι μια ελληνοτουρκική παραγωγή και θα λέγεται "Μοιραία σχέση"» αποκάλυψε η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΕΓΩ».

Όσο για την κριτική που ασκείται από πολλούς συναδέλφους της για τα τουρκικά σίριαλ, η Βάνα Μπάρμπα παρουσιάζει τη δική της οπτική γωνία δηλώνοντας ότι «μπορεί να μας τρώνε το ψωμί μας, γι' αυτό διαμαρτύρονται οι περισσότεροι, αλλά έχουν επιτυχία και-αντικειμενικά- πρόκειται για εξαιρετικές δουλειές. Θα μπορούσαμε κι εμείς να τις κάνουμε αν είχαμε χρήματα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ