Κινδυνεύει να χάσει τα μετάλια του ο Μάϊκλ Φέλπς - iefimerida.gr

Κινδυνεύει να χάσει τα μετάλια του ο Μάϊκλ Φέλπς

Κινδυνεύει να χάσει τα μετάλια του ο Μάϊκλ Φέλπς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκάνδαλο «Ολυμπιακών διαστάσεων» έχει ξεσπάσει με αφορμή τη συμμετοχή του παγκόσμιου πρωταθλητή κολύμβησης Μάϊκλ Φέλπς σε διαφημιστική καμπάνια της Luis Vuitton, η οποία διέρρευσε νωρίτερα απ' ότι έπρεπε και κινδυνεύει να στοιχίσει στον αμερικάνο κολυμβητή τα μετάλλια που κέρδισε στους φετινούς αγώνες.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς, κανένας αθλητής που συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν μπορεί για ένα συγκεκριμένο διάστημα να συμμετέχει σε διαφημίσεις. Ο Φελπς όμως, πήρε μέρος στη καμπάνια της Louis Vuitton, ελπίζοντας ότι η «ατασθαλία» του αυτή, δε θα μαθευτεί πριν το τέλος των αγώνων.

Τα πράγματα όμως δε πήγαιναν όπως τα υπολόγιζε, αφού η διαφήμιση κυκλοφόρησε νωρίτερα από ότι επιτρέπεται και τον έβαλε σε μπελάδες. Τώρα διερευνάται αν αυτή η διαφήμιση, που βγήκε νωρίτερα, έγινε κατά λάθος ή όχι και αν αποδειχτεί ότι βγήκε κανονικά στην ώρα της τότε ο Μαϊκλ Φελπς θα χάσει τα μετάλλια που πήρε στους Αγώνες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ