Στραβοπάτημα με το καλημέρα για την Λίβερπουλ

Ούτε στον χειρότερο του εφιάλτη δεν θα μπορούσε να είχε δει την πρεμιέρα που έκανε η ομάδα του, ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, αφού με την έναρξη του πρωταθλήματος βρέθηκε με την πλάτη στον τείχο, μετά την ήττα με 3-0 από τη Γουέστ Μπρομ.

Όμως ούτε η Αρσεναλ και ειδικά ο αντικαταστάτης του Φαν Πέρσι, Ζιρού εντυπωσίασαν, αφού ήραν ισόπαλοι στο «Εμιρέιτς» με τη Σάντερλαντ 0-0.

Στο «Χόθορνς» λοιπόν, η Λίβερπουλ θύμισε κάτι από την περυσινή χρονιά. Στο α' μέρος είχε την κατοχή αλλά τελικά σκόραρε η Γουέστ Μπρομ (Γκέρα 42'). Στο β' μέρος, όλα τέλειωσαν νωρίς. Στο 59' ο διαιτητής Φιλ Ντάουντ κατελόγησε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων και απέβαλε τον Αγκερ. Προς το παρόν, η Λίβερπουλ γλύτωσε τα χειρότερα, καθώς ο Ρέιινα απέκρουσε το σουτ του Λογκ. Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως, ο Ντάουντ κατελόγησε κι άλλο πέναλτι και ο Οντεμβίγκι νίκησε τον Ρέινα και έκανε το 2-0.

Στο σημείο αυτό, το ματς ουσιαστικά τέλειωσε, οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 3-0 με τον Λουκάκου στο 77' και έχασαν ευκαιρίες και για άλλα γκολ.

Στα άλλα ματς: Φούλαμ-Νόριτς 5-0, ΚΠΡ-Σουόνσι 0-5, Γουέστ Χαμ-Αστον Βίλα 1-0, Ρέντινγκ-Στόουκ 1-1,Νιούκαστλ-Τότεναμ 2-1

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ