Στραβοπάτημα με το καλημέρα για την Λίβερπουλ - iefimerida.gr

Στραβοπάτημα με το καλημέρα για την Λίβερπουλ

Στραβοπάτημα με το καλημέρα για την Λίβερπουλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ούτε στον χειρότερο του εφιάλτη δεν θα μπορούσε να είχε δει την πρεμιέρα που έκανε η ομάδα του, ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, αφού με την έναρξη του πρωταθλήματος βρέθηκε με την πλάτη στον τείχο, μετά την ήττα με 3-0 από τη Γουέστ Μπρομ.

Όμως ούτε η Αρσεναλ και ειδικά ο αντικαταστάτης του Φαν Πέρσι, Ζιρού εντυπωσίασαν, αφού ήραν ισόπαλοι στο «Εμιρέιτς» με τη Σάντερλαντ 0-0.

Στο «Χόθορνς» λοιπόν, η Λίβερπουλ θύμισε κάτι από την περυσινή χρονιά. Στο α' μέρος είχε την κατοχή αλλά τελικά σκόραρε η Γουέστ Μπρομ (Γκέρα 42'). Στο β' μέρος, όλα τέλειωσαν νωρίς. Στο 59' ο διαιτητής Φιλ Ντάουντ κατελόγησε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων και απέβαλε τον Αγκερ. Προς το παρόν, η Λίβερπουλ γλύτωσε τα χειρότερα, καθώς ο Ρέιινα απέκρουσε το σουτ του Λογκ. Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως, ο Ντάουντ κατελόγησε κι άλλο πέναλτι και ο Οντεμβίγκι νίκησε τον Ρέινα και έκανε το 2-0.

Στο σημείο αυτό, το ματς ουσιαστικά τέλειωσε, οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 3-0 με τον Λουκάκου στο 77' και έχασαν ευκαιρίες και για άλλα γκολ.

Στα άλλα ματς: Φούλαμ-Νόριτς 5-0, ΚΠΡ-Σουόνσι 0-5, Γουέστ Χαμ-Αστον Βίλα 1-0, Ρέντινγκ-Στόουκ 1-1,Νιούκαστλ-Τότεναμ 2-1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ