Έξι αστυνομικοί νεκροί, απο έκρηξη σε κηδεία συναδέλφου τους στη Ρωσία - iefimerida.gr

Έξι αστυνομικοί νεκροί, απο έκρηξη σε κηδεία συναδέλφου τους στη Ρωσία

Έξι αστυνομικοί νεκροί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ισχυρή έκρηξη στην Ινγκουσετία, στοίχισε τη ζωή σε έξι αστυνομικούς, οι οποίοι παρευρίσκονταν στην κηδεία ενός συναδέλφου τους, όπως μετέδωσε το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ιντερφάξ.

Ένας εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στην πόλη Μάλγκομπεκ, στο σπίτι όπου είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι του νεκρού αστυνομικού, με θύματα πολλούς αστυνομικούς αλλά και απλούς πολίτες. «Τη στιγμή που οι αστυνομικοί έμπαιναν στο σπίτι σημειώθηκε μια πολύ ισχυρή έκρηξη», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της επιτροπής που ανέλαβε να ερευνήσει την υπόθεση.

Tα αίτια της επίθεσης παραμένουν ανεξιχνίαστα, παρόλαυτά οι υποψίες στρέφονται σε ισλαμιστικές οργανώσεις, δεδομένου ότι οι ρωσικές δυνάμεις ασφαλείας γίνονται συχνά στόχος επιθέσεων από ισλαμιστές αυτονομιστές στην περιοχή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ