Οι βουτιές του Σρέντερ στο Αιγαίο και οι βολές κατά της Μέρκελ - iefimerida.gr

Οι βουτιές του Σρέντερ στο Αιγαίο και οι βολές κατά της Μέρκελ

Οι βουτιές του Σρέντερ στο Αιγαίο και οι βολές κατά της Μέρκελ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρώην γερμανός καγκελάριος Γκέρχαρντ Σρέντερ βρέθηκε για δέκα ημέρες στην Κω, απόλαυσε τα καταγάλανα νερά του Αιγαίο, δοκιμάζοντας τοπικές σπεσιαλιτέ, έδωσε το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στους Έλληνες, αφού ο ίδιος δηλώνει πως «ψηφίζει Ελλάδα» και παράλληλα εξαπέλυσε βολές κατά της Άνγκελας Μέρκελ και της πολιτικής που ακολουθεί.

Οι υπεύθυνοι της ξενοδοχειακής μονάδας στην οποία διέμεινε είπαν πως ο κ.Σρέντερ ήταν ενθουσιασμένος και πολύ θετικός με την επίσκεψη του στην Κω, από τις φυσικές ομορφιές και την Ιστορία του νησιού. Μάλιστα έδειξε να γνωρίζει καλά την ευρωπαϊκή και την ελληνική ιστορία, αφού έδειξε ενδιαφέρον για συγκεκριμένα σημεία της Κω και μάλιστα γνώριζε και για τον Ιπποκράτη.

Σύμφωνα με το Εθνος, ο πρώην καγκελάριος περπάτησε στους δρόμους και τα σοκάκια του νησιού γεύθηκε τοπικά προϊόντα, ανάμεσα στα οποία ξεχώρισε την κανελλάδα. Ο δήμαρχος του νησιού Κώστα Καϊσερλής, ο οποίος τον συνόδεψε σε αρκετές από τις επισκέψεις του, είπε πως ο κ.Σρέντερ τόνισε ότι είναι υπέρμαχος της παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ, θεωρεί άδικη την επίθεση στη χώρα μας, ενώ αναφερόμενος στην Άνγκελα Μέρκελ είπε πως έχει κάνει πολλά λάθη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ