Φίσερ: Η Μέρκελ δεν έχει όραμα για την κρίση – Ρίχνει λάδι στην φωτιά - iefimerida.gr

Φίσερ: Η Μέρκελ δεν έχει όραμα για την κρίση – Ρίχνει λάδι στην φωτιά

Φίσερ: Η Μέρκελ δεν έχε ι όραμα για την κρίση – Ρίχνει λάδι στην φωτιά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση κατά της καγκελαρίου της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Γιόσκα Φίσερ, ο οποίος την θεωρεί υπεύθυνη για την απομόνωση του Βερολίνου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην γερμανική εφημερίδα Bild, ο Γιόσκα Φίσερ είπε πως η Άνγκελα Μέρκελ δεν έχει όραμα απέναντι στην ευρωπαϊκή κρίση, κάτι το οποίο «προκαλεί ανασφάλεια στο λαό και ρίχνει λάδι στη φωτιά των αντιευρωπαϊκών διάθεσεων».

«Η γερμανική κυβέρνηση αντιδρά με αναποφασιστικότητα και χωρίς σχέδιο στην κρίση, κοιτάζοντας μόνο το στενό εθνικό συμφέρον. Η κυβέρνηση Μέρκελ τρέχει πίσω από τις εξελίξεις, δρα κινούμενη βάσει της κρίσης και όχι βάσει στρατηγικής. Στο τέλος καταλήγουμε τις περισσότερες φορές στην πιο ακριβή λύση» ανέφερε ο πρώην υπουργός.

«Όποιος νομίζει ότι η Γερμανία μπορεί να γίνει μία μεγάλη Ελβετία, μοιάζει με πρόβατο που ονειρεύεται πριν το πάνε για σφαγή», συμπλήρωσε ο Φίσερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ