Απώλεια για τον Ασάντ - Ο αντιπρόεδρος της Συρίας φέρεται να αποσκίρτησε - iefimerida.gr

Απώλεια για τον Ασάντ - Ο αντιπρόεδρος της Συρίας φέρεται να αποσκίρτησε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αντιπρόεδρος της Συρίας Φαρούκ αλ-Σάρα φέρεται να έχει αποσκιρτήσει και να έφυγε στη γειτονική Ιορδανία, ανέφεραν σήμερα αραβικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό της συριακής αντιπολίτευσης.

Ο ακτιβιστής Νάτζι Ταγιάρα δήλωσε στο τηλεοπτικό κανάλι Αλ Αραμπίγια ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει αν ο αντιπρόεδρος έχει φτάσει στην Ιορδανία. Η αντιπολίτευση περιμένει διευκρινίσεις από το Αμάν για το πού βρίσκεται ο αλ-Σάρα. Σύμφωνα πάντως με τον Ταγιάρα ο αλ-Σάρα εξαφανίστηκε πριν από περίπου δέκα ημέρες.

Πριν από δύο ημέρες ένας εξάδελφος του αντιπροέδρου, ο Γιάρεμπ, αυτομόλησε στην αντιπολίτευση, ακολουθώντας το παράδειγμα του πρώην πρωθυπουργού, δύο μελών του υπουργικού συμβουλίου και πολλών διπλωματών.

Πάντως, η συριακή κρατική τηλεόραση μετέδωσε σήμερα ότι ο αντιπρόεδρος της χώρας Φαρούκ αλ Σάρα δεν έχει σκεφτεί ποτέ το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει τη Συρία, διαψεύδοντας τις πληροφορίες που μετέδωσαν νωρίτερα αραβικά μέσα...

(ΑΠΕ-ΜΠΕ-Γερμ. Πρακτ.)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ