Χεζμπολάχ: Μπορούμε να σκοτώσουμε δεκάδες χιλιάδες Ισραηλινούς - iefimerida.gr

Χεζμπολάχ: Μπορούμε να σκοτώσουμε δεκάδες χιλιάδες Ισραηλινούς

Χεζμπολάχ: Μπορούμε να σκοτώσουμε δεκάδες χιλιάδες Ισραηλινούς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζονται οι προκλητικές και ακραίες δηλώσεις υψηλόβαθμων αξιωματούχων του Ιράν, κατά του Ισραήλ. Αυτήν την φορά ο ηγέτης της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, είπε πως θα μπορούσαν να σκοτώσουν δεκάδες χιλιάδες Ισραηλινούς.

Οι δηλώσεις αυτές έρχονται να προστεθούν σε αυτές του Ιρανού προέδρου Μαχμούντ Αχμαντινεντζάντ ο οποίος χαρακτήρισε το Ισραήλ ως ένα «καρκίνωμα».

Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ έκανε λόγο «για δεκάδες χιλιάδες νεκρούς» οι οποίοι μπορούν να προκύψουν εάν η σιιτική οργάνωση χρησιμοποιήσει τους πυραύλους ακριβείας που διαθέτει, κάνοντας την ζωή εκατοντάδων χιλιάδων Ισραηλινών, σε «Κόλαση».

Οι δηλώσεις αυτές δόθηκαν στην δημοσιότητα μέσω ενός βιντεοσκοπημένου μηνύματος που μεταδόθηκε μέσω γιγαντοοθόνης στη Βηρυτό ανάμεσα σε ζητωκραυγές και συνθήματα από υποστηρικτές της -υποστηριζόμενης από το Ιράν- σιιτικής Χεζμπολάχ.

«Λέω στους Ισραηλινούς ότι έχετε ένα αριθμό στόχων, όχι μεγάλο αριθμό, που μπορεί να χτυπηθεί με πυραύλους ακριβείας [...] τους οποίους διαθέτουμε» δήλωσε ο αρχηγός της Χεζμπολάχ.

Οι δηλώσεις Νασράλα ήλθαν κατά την Ημέρα Αλ-Κουντς (της Ιερουσαλήμ στα αραβικά) που εγκαθιδρύθηκε από τον πρώην ανώτατο πνευματικό ηγέτη του Ιράν Αγιατολάχ Χομεϊνί και τιμάται κάθε χρόνο την τελευταία Παρασκευή του Ραμαζανιού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ