Μια "προφητική" συνέντευξη του Στρος Καν στην Λιμπερασιόν - iefimerida.gr

Μια "προφητική" συνέντευξη του Στρος Καν στην Λιμπερασιόν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η "Λιμπερασιόν" γράφει σήμερα πως δημοσιογράφοι της συναντήθηκαν στις 28 Απριλίου στο Παρίσι με τον Ντομινίκ Στρος-Καν και ερωτηθείς τότε από τους δημοσιογράφους ποια θεωρεί πως είναι τα μειονεκτήματά του σε μια ενδεχόμενη υποψηφιότητά του το 2012, ο Στρος-Καν είχε απαντήσει: "το χρήμα, οι γυναίκες και η εβραιοσύνη μου".

"Ναι, μου αρέσουν οι γυναίκες ... και λοιπόν; (...) Εδώ και χρόνια μιλούν για φωτογραφίες από γιγάντιες παρτούζες, όμως δεν έχω δει να βγαίνει τίποτε ... Ε, λοιπόν ας τις δείξουν!", είχε προσθέσει, σύμφωνα με τη "Λιμπερασιόν".

Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους της εφημερίδας, ο Ντομινίκ Στρος-Καν είχε επίσης, κατά την ανεπίσημη αυτή συνομιλία, φανταστεί το σενάριο μιας σκευωρίας, και είχε μιλήσει για "μια γυναίκα που βιάζεται σ' ένα πάρκινγκ, στην οποία υπόσχονται 500.000 ή ένα εκατομμύριο ευρώ για να επινοήσει μια τέτοια ιστορία" για τον ίδιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ