ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ παραποιεί τις θέσεις μας και διαστρεβλώνει τις απόψεις των στελεχών μας - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ παραποιεί τις θέσεις μας και διαστρεβλώνει τις απόψεις των στελεχών μας

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ παραποιεί τις θέσεις μας και διαστρεβλώνει τις απόψεις των στελεχών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνέχεια στην κόντρα με τη ΝΔ δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κατηγορεί το κυβερνών κόμμα για παραποίηση των θέσεων της Κουμουνδούρου και διαστρέβλωση των απόψεων των βουλευτών του.

Με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΔ την Παρασκευή, ορμώμενη από τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσου Κουράκη, που δεν φάνηκε να διαφωνεί με τις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Κουμουνδούρου, Παναγιώτη Λαφαζάνη, ότι «η χρεοκοπία δεν είναι κατ' ανάγκην καταστροφική», ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τη ΝΔ τονίζοντας ότι «τη σπουδή που δείχνει στο να παραποιεί τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και να διαστρεβλώνει τις απόψεις των στελεχών του, εάν την έδειχνε, έστω και κατ' ελάχιστο, στην υπόθεση της υπεράσπισης των συμφερόντων της ελληνικής κοινωνίας, τα πράγματα μπορεί να ήταν λίγο καλύτερα».

«Το ψέμα και η υποκρισία έχουν κοντά ποδάρια. Ο λαός τους γνωρίζει πλέον: οσφυοκάμπτες και ταυτισμένοι απέναντι στους δανειστές, νταήδες και ψεύτες απέναντι στο λαό», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.

Υπενθυμίζεται ότι η αντιπαράθεση ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και στη ΝΔ ξεκίνησε την Πέμπτη με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Λαφαζάνη ότι «η χρεοκοπία δεν είναι κατ' ανάγκην καταστροφική», αλλά «όπλο των αδύνατων όταν φτάνουν στο σημείο να μην μπορούν να πληρώσουν τα χρέη τους», η οποία και προκάλεσε, την έντονη, επίσης, αντίδραση της ΝΔ, η οποία αποκάλεσε την εν λόγω δήλωση «ντροπή».

Την Παρασκευή, οι δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσου Κουράκη, ο οποίος ανάμεσα στα άλλα δήλωσε ότι «δεν είμαι σίγουρος ότι αυτά που είπε ο Λαφαζάνης είναι λάθος», πυροδότησαν νέο κύκλο αντιπαράθεσης ανάμεσα στα δύο κόμματα, με την ΝΔ να εκδίδει ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι δεν πίστευε ποτέ ότι έλληνες βουλευτές ενός κόμματος θα εύχονταν τη χρεοκοπία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ