Απήγαγαν, αλυσόδεσαν, φίμωσαν και παράτησαν στην ερημιά επιχειρηματία - iefimerida.gr

Απήγαγαν, αλυσόδεσαν, φίμωσαν και παράτησαν στην ερημιά επιχειρηματία

Απήγαγαν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλυσοδεμένος και φιμωμένος σε δύσβατη περιοχή στη Βοιωτία βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ένας 54χρονος επιχειρηματίας, το οποίον είχαν απαγάγει το προηγούμενο βράδυ τρεις άγνωστοι δράστες, για τη σύλληψη των οποίων έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό η Αστυνομία.

Τον επιχειρηματία εντόπισε το πρωί ένας βοσκός ο οποίος και ειδοποίησε τηλεφωνικά την Αστυνομία.

Αμέσως, στην περιοχή κατέφθασαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θηβών, που απελευθέρωσαν και παρέλαβαν τον 54χρονο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τα μεσάνυχτα της Πέμπτης οι τρεις δράστες, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, μπήκαν στην επιχείρηση που διατηρεί ο 54χρονος στα Οινόφυτα και αφού τον έδεσαν, απαίτησαν να τους δώσει χρήματα.

Στη συνέχεια οι δράστες έβαλαν με τη βία τον 54χρονο στο αυτοκίνητό του και αφού στην πορεία χρησιμοποίησαν και δεύτερο όχημα, τον οδήγησαν τελικά σε μια βάρκα και τον εγκατέλειψαν δεμένο και φιμωμένο στην περιοχή όπου βρέθηκε σήμερα το πρωί από τον βοσκό.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ διεξάγονται εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών δραστών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ