Ηλικιωμένος κακοποιούσε την εγγονή της συντρόφου του επί τρία χρόνια! - iefimerida.gr

Ηλικιωμένος κακοποιούσε την εγγονή της συντρόφου του επί τρία χρόνια!

Ηλικιωμένος κακοποιούσε την εγγονή της συντρόφου του επί τρία χρόνια!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ένας 63χρονος άνδρας ο οποίος φέρεται μετά από καταγγελία ανήλικης, να την κακοποιούσε σεξουαλικά για τρία ολόκληρα χρόνια!

Πρόκειται για ένα 9χρονο κορίτσι από την Βουλγαρία η οποία επισκεπτόταν συχνά την Ελλάδα μαζί με την μητέρα της προκειμένου να δουν την γιαγιά της η οποία συζούσε με τον ηλικιωμένο άνδρα. Το κοριτσάκι εκμυστηρεύτηκε σε παιδοψυχολόγο πως από την ηλικία των έξι ετών, ο 63χρονος ασελγούσε επάνω της χωρίς η ίδια να το πει σε κανέναν όλα αυτά τα χρόνια.

Τις εφιαλτικές αυτές στιγμές στα χέρια του 63χρονου, η μικρή φέρεται να τις πέρασε στην κοινότητα Λυδίας του Δήμου Καβάλας. Ο άνδρας τελικά συνελήφθη, έγινε έρευνα στο σπίτι του όπου και εντοπίστηκε πορνογραφικό υλικό, ενώ το κοριτσάκι θα εξεταστεί και από ιατροδικαστή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ