Χωρίς να προηγηθεί συνάντηση των τριών το ραντεβού Σαμαρά-Γιούνκερ - iefimerida.gr

Χωρίς να προηγηθεί συνάντηση των τριών το ραντεβού Σαμαρά-Γιούνκερ

Χωρίς να προηγηθεί συνάντηση των τριών το ραντεβού Σαμαρά-Γιούνκερ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν θα συναντηθούν οι τρεις αρχηγοί των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, πριν από τη συνάντηση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, με τον πρόεδρο του Eurogroup. Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, στις 22 του μηνός, αλλά θα συνομιλήσουν πριν την αναχώρηση του πρωθυπουργού για το ταξίδι σε Βερολίνο και Παρίσι.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι πρόεδροι, του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος και της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, συνομίλησαν με τον κ. Σαμαρά και συμφωνήσαν ότι δεν θα γίνει κοινή σύσκεψη των τριών, πριν συναντήσει ο πρωθυπουργός τον κ. Γιούνκερ.

Επίσης, συμφώνησαν ότι θα συνομιλήσουν πριν από την αναχώρηση του πρωθυπουργού για τα κρίσιμα ραντεβού του με την καγκελάριο της Γερμανίας, Αγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο και τον Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ στα τέλη της προσεχούς εβδομάδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ